Session med Querida


Postat av: Isabelle

Fina kloka Ida <3

2015-11-11 @ 14:44:35
URL: http://talidass.weebly.com
Postat av: Yvonne

Så vackert!
Tack för att ni delar med er <3

2015-11-11 @ 15:23:04
URL: http://nann-nokke.blogspot.se/
Postat av: Erika

Så underbart fint att få läsa! Tack för att du delar med dig! <3

Jag är själv en ganska flitig användare av en djurkommunikatör, som är en helt fantastisk människa. Det har gett so otroligt mycket både för mig och för djuret varje gång hon varit ut. Hade jag aldrig fått kontakt med henne så hade jag inte varit här idag, jag hade nog fortfarande gått i samma gamla spår av frustration, ilska, ångest och förtvivlan.

Hästarna är så fruktansvärt kloka och vi har så mycket att lära av dom, men ibland är det så svårt att förstå, öppna sitt sinne och tro på det man känner. Speciellt med tanke på att vi lär oss i från det att vi är små, att gå ifrån och lämna vårat autentiska, kännande och spirituella inre. :)

Amaretto gör lite samma sak som Ida, och i början tyckte jag han var dum (inte elak) och allmänt efterbliven. Speciellt när han frös fast och spärrade upp sina ögon och vägrade göra något. Men då så våran djurkommunikatör att han är inte så dum som han ser ut, haha. Så jag fick lite skuldkänslor för att jag dömt honom så fort och la ner alla förväntningar och försökte vara helt autentiskt, och vilken fantastiskt känslig och rolig individ han är! Han ville bara att jag skulle vara med i nuet och inte "flyga iväg mentalt" som jag väldigt lätt gör. Han har varit super för mitt kroppspråk, energi, och allmänt varande. :)

Haha, jag skulle kunna gå på i alla evighet om hur fantastiskt det är med djurkommunikation och allmän autenticitet.. xD

2015-11-11 @ 18:45:33
URL: http://teambjorkas.blogg.se
Postat av: Camilla

Jag tänker på det där med okomplicerad vs komplicerad. Min tolkning av det du beskriver som "okomplicerad" -kan du mena att folk är av uppfattningen att deras hästar är rätt "platta/grunda"? Att folk helt enkelt inte ser de olika nyanserna i personligheten?

Jag har hästar som är okomplicerade och lätta att hantera, men det finns väldigt stora personligheter hos dem och det är så roligt när man lärt känna dem och de börjar öppna sig -och man kan börja se alla vinklar och vrår. Och se ansiktsuttryck osv. Mycket talande.

2015-11-12 @ 11:20:59
URL: http://camillajarnedal.blogg.se
Postat av: Urhästen

Det är så fint att läsa dina tankar. Jag uppskattar dina ord, för allas skull. De värmer både mig och jag kan garantera att dina hästar värms av din omtänksamhet likaväl. Om du har fler frågor eller dylikt vet du vart du har mig.

2015-11-12 @ 19:56:04
URL: http://urhasten.se
Postat av: Lina

Jag tolkar komplicerad som att samma händelse kan få olika reaktioner vid olika gånger, att det kan lätt låsa sig vid nya saker om något litet ovidkommande är fel, att det funderas och ältas mycket, att det måste vara rätt stämning annars låser det sig. Att det är stor skillnad från dag till dag på humör och tankemönster. Helt enkelt en individ som kräver lite mer av världen för att vara tillfreds, eller snarare, en individ som har svårt att bli helt tillfreds för det finns så mycket att grubbla på :). Jag upplever min häst Balk som komplicerad då han kan ha svårt för att utföra minsta lilla enkla pyttegrej om något är "på tok" medans andra saker som är rätt svåra för andra hästar kan han göra med lätthet. Många dimensioner i personligheten och tar tid att lära känna/bli insläppt på djupet.

Otroligt intressant inlägg Alexandra, som vanligt!

2015-11-12 @ 20:52:56
URL: http://linas.blogg.se
Postat av: Emma

<3

2015-11-12 @ 21:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0