Så länge vi är tillsammans


Postat av: Jenny

Inte varit minusgrader hos er och risk att vatten frusit i hage? Att de dricker för lite kyligare dagar (finns ju de som inte vill dricka när vattnet är kallt heller) är väll bland de vanligaste anledningarna vintertid?

Svar: Har funderat på lite sådana saker fram och tillbaka. Hon brukar dricka bra ändå, men det kan ju vara så himla mycket! Svårt som attan! Men nu är det i alla fall bra som tur är :)
Alexandra Wirgart

2016-02-22 @ 14:57:01
URL: http://jenny-mino.blogspot.se/
Postat av: Natalie

Jag läste om det här på min physiotherapie utb. för någon månad sedan. Hästar får det ofta om de tex. åker in på klinken eller i en ny miljö, det brukar gå bort så fort man ställer dit hens favorit kompis i boxen bredvid.
Så ja, du orsakade nog ida lite stress och du är hennes kompis som man får köra dit för att stå i boxen bredvid :)

Svar: Ja, det vore ju inte alls orimligt! Dessa älskade små djur!
Alexandra Wirgart

2016-02-23 @ 12:18:41
Postat av: Camilla

Visst är det intressant med relationen till hästen och vilken betydelse man har. Jag har en häst som jag haft sen hon var föl, hon är 11 år iår. Hon kom i fredags hem från 1,5 år hos fodervärd -och igår när jag hämtade henne i hagen så gnäggade hon och kom i galopp när jag ropade. Sedan kanske hon var hungrig, vad vet jag? ;)

Svar: Haha ja, hon var nog bara utsvulten ska du se. ;) Det är så fantastiskt hur mycket de faktiskt älskar oss! Jag kan inte låta bli att bli helt varm av bara tanken!
Alexandra Wirgart

2016-02-24 @ 13:53:54
URL: http://camillajarnedal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0