Att stärka sin relation - och hur man gör


Postat av: Karoline

Väldigt bra skrivet! Jag ska nog börja leka lite mer med mina :)

2016-01-10 @ 04:47:08
URL: http://myakhalteke.wordpress.com
Postat av: Hanna

Du är så gryyyym! Skulle vara så häftigt att se dig jobba med dina hästar någon gång. Heja, heja!!

2016-01-10 @ 17:21:17
Postat av: Sanna

Tycker inlägget är toppen bra!

2016-01-11 @ 18:52:56
URL: http://sannaborgqvist.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kognition är inte "Kognition tillsammans med preception (hur vi upplever vår omvärld typ) är psykologiska processer som används när vi tolkar sinnesintryck."
*Perception

2016-02-12 @ 23:14:36
Postat av: melanie

Väldigt intressant inlägg! Jag har själv jobbat väldigt mycket med att stärka relationen till min häst, då han gärna är en häst som flyr, men som inte ser mig som ett tryggt ställe att fly till eller att vara hos. Det jag har märkt hos honom är att man hela tiden måste vara på samma sida som honom. Han märker direkt ifall jag inte är "hos honom" och då skiter han helt i mig. Även fast jag är där i fysiken, och håller i grimmskaftet så är jag alltid inte hos honom i sinnet, om du förstår vad jag menar. Är jag då inte hos honom i sinnet, är jag inget tryggt alternativ för honom.

Tyvärr är ju det något man ser hos många hästar och hästägare idag, och speciellt i ridningen. Det är väldigt få gånger där man ser att eqipaget har ett så pass fint samspel så ryttaren bara kan tänka på vad hästen ska göra, och hästen direkt kan läsa av ryttaren och utföra övningen harmoniskt. Vet inte ifall jag babblade iväg på helt fel spår här, men ditt inlägg var verkligen jätte intressant och tankeväckande :)

2016-02-15 @ 20:58:21
URL: http://nouw.se/travaren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0